Onze werkwijze

Betaalbaar Biologisch levert aan de deelnemende gezinnen en personen op dinsdagen om de week en buiten de schoolvakanties. Bestellen is niet verplicht.

Afhalen van de boodschappen kan op de leverdagen tussen 16.00 - 17.30 uur en 19.00 – 20.00 uur . Andere tijden graag in overleg. Op verzoek kunnen bestellingen bezorgd worden of onderling meegenomen. Er zijn ook klanten van wie we de huissleutel in beheer hebben om de boodschappen binnen te zetten!

Bestellen gaat middels een eenvoudig maar overzichtelijk Excel bestelformulier met diverse zoekopties. Voor wie een Excel-file technische problemen oplevert kunnen we in overleg een PDF-file aanmaken.

Vooruitbetaling van het factuur, uiterlijk op de laatste besteldag, is vanzelfsprekend, anders kunnen wij niet overgaan tot bestellen bij de groothandel. De definitieve afrekening vindt bij levering plaats: Soms zijn goederen niet voorradig of zijn de prijzen net aangepast, alles op basis van vertrouwen. Ook de emballage wordt achteraf contant verrekend evenals eventuele deelgoederen.

Wij zijn zelf geen groothandel, wij hebben géén winkel, en géén opslag. Dit betekent dat alles wat  bestelt wordt ook daadwerkelijk moet worden afgenomen. Als er iets mis is met het product kan het natuurlijk worden geretourneerd. Soms worden producten door de groothandel niet geleverd. Deze producten worden dan niet automatisch bij de volgende levering meegenomen maar moeten opnieuw worden besteld.
Emballage kan bij ons worden geretourneerd, liefs de dag voorafgaand aan de levering van een nieuwe bestelling omdat we geen opslagruimte hebben.

U heeft een bestelling gedaan, en dan?