Onze werkwijze

Betaalbaar Biologisch levert aan de deelnemende gezinnen en personen ca. 1x per maand, of vaker bij voldoende belangstelling. Bestellen is niet verplicht.

Afhalen van de boodschappen kan op de leverdagen 's middags of 's avonds. Andere tijden graag in overleg. Op verzoek kunnen bestellingen bezorgd worden of onderling meegenomen. Er zijn ook klanten van wie we de huissleutel in beheer hebben om de boodschappen binnen te zetten!
Wij maken, aan wie met ons mee doet, vooraf een leverdag bekend. Zo'n dag kan ook op verzoek van een deelnemer worden gepland. Bestellen doet iedereen direct bij de groothandel (BD-totaal) in de webshop. Minimum bestelling  50,= euro (ex btw.) Dit is een eis van de groothandel.  Afrekenen vind plaats na levering via automatische incasso van de groothandel. Het belangrijkste dat wij bieden is de schakelfunctie tussen jullie en de groothandel waardoor relatief kleine bestellingen worden samengevoegd tot voldoende omvang voor een levering waardoor de transportkosten laag zijn en de milieu-impact klein.

Bij het ophalen van de bestelling rekenen we contant de 3% over de levering (prijzen ex. btw.) af.  We ronden daarbij af op hele euro's naar boven met een minimum van 3,= en een maximum van euro 9,=.

Emballage kan bij ons worden geretourneerd, liefs de dag voorafgaand aan een nieuwe levering omdat we geen opslagruimte hebben.