Spelregels van Betaalbaar Biologisch

 

Privacy

Ca. 400 reguliere kruidenierswaren worden ook per stuk aangeboden. Ca. 400 reguliere kruidenierswaren worden ook per stuk aangeboden.
Omdat we zelf privacy het belangrijkste vinden, beginnen we daarmee: Betaalbaar Biologisch gaat uiterst zorgvuldig om met de persoons- en bedrijfsgegevens die we ontvangen.
Van bezoekers aan de website www. betaalbaarbiologisch.nl worden geen gegevens met betrekking tot de opgevraagde pagina's of andere surf-acitiviteiten bijgehouden. Betaalbaar Biologisch maakt dus géén gebruik van die hoogst irritante tracking cookies.
Alleen algemene bezoekersaantallen en ingevulde zoekwoorden, die geen resultaat opleveren, worden anoniem bij gehouden ter informatie.
Aan de e-mailadressen die door onze afnemers worden gebruikt zenden we voorafgaand aan een nieuwe besteldag een nieuwsbrief toe. Deze adressen zal Betaalbaar Biologisch nooit aanbieden of verhandelen aan derden.

Eigendom, Copyright
De eigendomsrechten met betrekking tot de content en ontwerp van de site www. betaalbaarbiologisch.nl berusten bij Monique van Onna en Frithjof de Zwart. Het is zonder schriftelijke toestemming van de eigenaar vooraf, niet toegestaan informatie, teksten, of beeldmateriaal openbaar te maken, te verveelvoudigen, te bewerken en/of op te slaan in een geautomatiseerd gegevensbestand.
Wij zijn geen bedrijf en niet ingeschreven bij de KvK. Wij kunnen daarom ook géén afrekeningen met btw leveren.


Disclaimer
De website www. betaalbaarbiologisch.nl en de daarbij behorende informatie zijn met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Betaalbaar Biologisch is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website of onze nieuwsbrieven kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Betaalbaar Biologisch is tevens niet aansprakelijk voor de informatie op sites die u benadert via deze sites.

Ca. 400 reguliere kruidenierswaren worden ook per stuk aangeboden. Ca. 400 reguliere kruidenierswaren worden ook per stuk aangeboden.